NÆSTE HOLD starter januar 2022 i aarhus

Restorativ yoga er en dybdeafspændende, restituerende og terapeutisk praksis, der er kendetegnet ved anvendelse af yogaprops som støtter din krop, og hvor alle stillingerne praktiseres hvilende i flere minutter. Den restorative yoga har særlig karakter af både kropslig og mental afspænding og støtter dig i at genskabe kontakten til dine indre værdier og behov.

Med den restorative yoga kan du skabe en helt særlig livspraksis for dig selv, du kan guide elever til afspænding og stilhed på dine yogahold eller i enesessioner, du kan anvende afspændingsteknikkerne til at afhjælpe din patient med kroniske smerter og skader, eller du kan støtte en klient i at lande i sig selv, give slip og genfinde roen som del af samtaleterapi.

uddannelsen henvender sig særlig til:

Uddannede yogalærere, der ønsker at supplere almindelige yogaklasser med restorativ yoga, undervise i restorativ yoga hold og tilbyde enesessioner.

Fysioterapeuter, plejepersonale, psykologer og lign.,der ønsker alternative, men dokumenteret effektive redskaber til at støtte klienter i både kropslige, mentale og sjælelige healingprocesser.

OBS! Du bør have praktiseret yoga i minimum 6 måneder, have indsigt i almen yogafilosofi, kende navne på de klassiske hatha yoga stillinger og føle dig så tilpas tryg i praksis, at du kan følge med på uddannelsen. Der er absolut ingen forventninger til at du har kendskab til den restorative yoga.

FOKUS PÅ DEN RESTORATIVE YOGA UDDANNELSE

Du skal forvente en høj grad af egen praksis gennem uddannelsen, så du får den restorative yoga helt ind under huden. Gennem erfaring, faglighed og fælles refleksioner skabes den bedste forståelse af restorativ yoga, og du dygtiggøres til at varetage dine elevers, patienters og klienters behov fra et velfunderet sted, hvilket gør dig til en trygheds- og tillidsskabende underviser.

Du kan forvente et højt fagligt niveau på uddannelsen med besøg af forskellige gæstelærere, der med hvert deres speciale støtter op omkring dine egen praksis og den værktøjskasse, du skal have med dig, når du efterfølgende skal ud at undervise i din restorative yoga.

PÅ UDDANNELSEN LÆRER DU BL.A. OM:

·     Restorativ yoga-filosofi og -teori.

·     Kropsbevidsthed og sansning.

·     Hjernen & nervesystemet.

·     Musklerne i kroppen.

·     Åndedrættet i restorativ yoga.

·     De store grupper af restorativ yoga-stillinger.

·     Sekvensering og templates.

·     Restorativ yoga som terapiform med særlige tematikker.

·      Justering, hands-on og wrapping.

·     Hvordan du underviser enesessioner og restorativ yoga-hold.

·     Etik som restorativ yoga-lærer.

·     Hvordan du passer på dig selv og din energi som restorativ yoga-lærer.

hovedunderviser & facilitator på uddannelsen

MARIE HAULRIK

Er uddannet stresscoach, yogalærer og certificeret "Relax & Renew" restorativ yogalærer hos Judith Lasather og ved Hamsa Yoga Studio.

Har undervist i restorativ yoga igennem flere år med et særligt fokus på det stressramte menneske med angst og depression som følge. Underviser yogaterapeutisk 1:1, hold, events og kurser fra eget yogastudio i Aarhus – det trygge og skønne bala yoga studio.

"At praktisere restorativ yoga er den fineste form for egen terapi jeg kender, da langsommeligheden og stilheden gør at jeg meget bedre kan mærke hvad det er jeg har behov for, hvilken gør mig meget mere vågen og tilstede"


mere om marie

gæstelærere på uddannelsen

Uddannelsen vil blive beriget med en masse faglig og relevant viden fra adskillige gæstelærere, som kan bidrage til både forståelsen af og oplevelsen af praksis, samt give dig gode redskaber til selv at kunne formidle den restorative yoga videre i et trygt og professionelt regi. Navne på gæste undervisere offentliggøres løbende.

INDHOLD & MODULER

Uddannelsen består af 100 timers LIVE-undervisning fordelt på 4 moduler og 2 onlinesessions. Alle moduler afholdes i Aarhus og onlinesessions over Zoom. Udover de 100 timers fremmøde skal du sætte tid af til din egen praksis, til at studere den anbefalede teori, til at undervise casepersoner og til at skrive en afsluttende opgave med afsæt i din læring og dine cases.

RESTORATIV YOGA-UDDANNELSE I AARHUS VINTER-FORÅR 2022:

Modul l: 26.-29. januar           

Modul ll: 23.-25. februar    

Modul lll: 23.-25. marts

Online sessioner: 7. april + 21. april

Modul Vl: 28.-29.april

Moduler: alle dage kl. 9-17 // Online sessioner: begge gange kl. 19-21

pris & tilmelding

PRIS

Uddannelsen til restorativ yoga-lærer koster 17.500 kr. og inkluderer følgende:

·     100 timers LIVE undervisning

·     Restorativ yoga-kompendium

·     Eksamen og certifikat

Prisen inkluderer ikke køb af anbefalet litteratur, forplejning og transport.

TILMELDING & BETALING

Ved optagelse på uddannelsen modtager du en faktura på et depositum på 2.500 kr. Det resterende uddannelsesgebyr på 15.000 kr. skal falde senest 1 måned før uddannelsesstart. Det er selvfølgelig muligt at indbetale det resterende gebyr i rater efter aftale.

Hent ansøgningsskema til uddannelsen HER

BETINGELSER

Din tilmelding til uddannelsen er personlig og bindende og dit depositum kan ikke refunderes ved afmelding. Hvis du får behov for at afmelde dig, skal du være opmærksom på, at du skal afmelde dig senest en måned før uddannelsesstart for at få dit resterende uddannelsesgebyr retur. Hvis du afmelder dig under en måned til opstart, er det muligt at få refunderet halvdelen af dit gebyr. Efter uddannelsesstart er det ikke muligt at få refunderet det indbetalte uddannelsesgebyr. Ovenstående betingelser kan selvfølgelig lettes, hvis der er godkendte ansøgere på venteliste, der vil overtage pladsen.

CERTIFIKAT

Med uddannelsen kan du kalde dig restorativ yogalærer. Du modtager et certifikat på uddannelsen, såfremt du har deltaget på alle moduler og online sessioner, undervist begge caseforløb, skrevet opgave og fremlagt dine cases for holdet. Du modtager din certificering på uddannelsens sidste dag.

Covid-19: Der tages højde for covid-19-restriktioner og trygheden i det fysiske fremmøde, og dele af uddannelsen vil derfor blive afholdt online eller udskudt, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt mig herunder for spørgsmål vedrørende uddannelsen