SOM NOGET NYT TAGER VI PÅ RETREAT 2023 FOR MERE FORDYBELSE

Uddannelsesforløbet, som starter til Januar, består stadigvæk af samme antal moduler, dygtige gæstelærere samt den vigtige filosofi, teori og tematikker indenfor hvileterapien og den restorative yoga. Denne gang tager vi dog afsted på 3 dages retreat for at du kan fordybe dig endnu mere i praksis og hvilens healende egenskaber.

Hvileterapi & restorativ yoga uddannelsen januar 2023

Restorativ yoga er en dybdeafspændende, restituerende og terapeutisk praksis, der er kendetegnet ved anvendelse af bløde og formbart yogaudstyr som støtter dig og din krop, og hvor alle stillingerne praktiseres hvilende i flere minutter. Den restorative yoga har særlig karakter af både kropslig, mental og følelsesmæssig afspænding og støtter dig i at genskabe kontakten til dine indre værdier og behov.

Gennem hvilen og den restorative yoga kan du skabe en helt særlig healende livspraksis for dig selv, du kan guide elever til hvile og stilhed på dine yogahold eller i hvileterapeutiske enesessioner, du kan anvende hvileteknikkerne til at afhjælpe din patient med kroniske smerter og skader, eller du kan støtte en klient i at lande i sig selv, vække velvære og væren, og herigenne genfinde ro og balance.

uddannelsen henvender sig særlig til:

Yogalærere, der ønsker at supplere almindelige yogaklasser med restorativ yoga, undervise i restorativ yoga hold og tilbyde enesessioner.

Alternative behandlere, psykomotoriske terapeuter, kropsterapeuter og lign., der ønsker at blive klogere på kroppens egen evne til at heale og genvinde styrke gennem hvile og væren og dig der søger nænsomme måder at støtte dine klienter og elever gennem hvileterapi.

Fysioterapeuter, plejepersonale, psykologer og lign.,der ønsker alternative praksisser til at støtte klienter i både kropslige, mentale og sjælelige healingprocesser.

OBS! Det er en fordel at du har lidt erfaring med almen yoga, men der er absolut ingen forventninger til at du har kendskab til den restorative yoga.

FOKUS PÅ DEN HVILETERAPEUTISKE UDDANNELSE

Du skal forvente en høj grad af egen hvilepraksis gennem uddannelsen, så du får hvile ind i livet og den restorative yoga helt ind under huden. Gennem erfaring, faglighed og fælles refleksioner skabes den bedste forståelse af hvilen og restorativ yoga og du dygtiggøres til at varetage dine elevers, patienters og klienters behov fra et velfunderet sted, hvilket gør dig til en trygheds- og tillidsskabende underviser.

Du kan forvente en velunderet faglighed og erfaring med både praksis og undervisning på uddannelsen. Der vil være besøg af forskellige gæstelærere, der med hvert deres speciale støtter op omkring dine egen praksis og forståelse for hvilen og den restorative yoga, som du skal have med dig, når du efterfølgende skal ud at undervise i din hvileterapi med restorativ yoga.

PÅ UDDANNELSEN LÆRER DU BL.A. OM:

·     Den teraputiske og transformerende hvile.

·     De forskellige former for hvile.

·     Restorativ yogafilosofi og -teori.

·     Kropsbevidsthed og sansning af kroppen.

·     Nervesystemet - på overarbejde og i hvile.

·     Musklerne i restorativ yoga.

·     Åndedrættet i restorativ yoga.

·     Grupperne af hvileteraputiske og restorative yogastillinger.

·     Sekvensering og personlige programmer.

·     Restorativ yoga som terapi med særlige tematikker.

·     Justering, hands-on/off og wrapping.

·     Hvordan du underviser hvileterapeutisk enesessioner og restorative yogahold.

·     Etik som underviser og evnen til at holde rum for healing.

·     Hvordan du passer på dig selv og din energi i arbejdet med sårbare mennesker.

hovedunderviser & facilitator på uddannelsen

MARIE HAULRIK

Hvileterapeut, hvileformidler og restorativ yoga uddannet hos Judith Hanson Lasater, Jillian Pransky og Hamsa Yoga Studio i Aarhus.

Har undervist i den hvileterapeutiske restorative yoga siden 2016 med et særligt fokus på stressramte og hvileløse. Jeg underviser hvileterapeutiske enesessioner, hold, events og kurser fra eget yoga studio i Aarhus – det trygge og skønne Bala Yoga Studio, som forventeligt skal lægge rammerne til den uddannelse.

"At praktisere hvile er den fineste form for egen terapi jeg kender, da langsommeligheden og stilheden gør at jeg meget bedre kan mærke hvad det er jeg har behov for, hvilken gør mig meget mere vågen og tilstede"


mere om marie

gæstelærere på uddannelsen 2023

NAVN PÅ VEJ

NAVN PÅ VEJ

Navn på vej

Navn på vej

INDHOLD, MODULER & RETREAT

Uddannelsen består af LIVE-undervisning fordelt på 5 moduler hvoraf et af modulerne er et retreatophold. Udover fremmøde på moduler skal du sætte tid af til din egen hvilepraksis, til at studere den anbefalede teori, til at undervise casepersoner og til at skrive en afsluttende opgave med afsæt i din læring og dine cases.

DATOER FOR UNDERVISNING VINTER/FORÅRET 2023:

Modul l: 11.-13. januar           

Modul ll: 8.-10. februar    

Modul lll: 8.-10. marts (Retreat på Samsø)

Modul Vl: 3.-5. april

Modul V: Torsdag 4. maj

Mødetider på moduler: alle dage kl. 9-16.00

Retreatopholdet på Samsø: ankomst tirsdag 7.marts aften // afgang fredag midt på eftermiddagen. Endelige tidspunkter kommer senere.

PRIS

Uddannelsen til hvileterapeut/restorativ yogalærer koster 21.500 kr. og inkluderer følgende:

·     Al undervisning af Marie & gæsteundervisere i Aarhus

·     3 dages retreatophold med fuld forplejning

·     Hvileterapi & restorativ yoga kompendium

·     Løbende sparring via Facebook gruppe

·     Certificering

Prisen inkluderer ikke køb af anbefalet litteratur, forplejning på moduldage i Aarhus og transport (både transport til Aarhus og til Samsø).


TILMELDING & BETALINGER

Ved tilmelding til uddannelsen indbetales et tilmeldingsgebyr på 2.500 kr. som sikrer dig din plads. Det resterende uddannelsesgebyr bliver opkrævet via faktura ved tilmelding. Det er selvfølgelig muligt at indbetale uddannelsesgebyret i rater efter aftale.

Du bedes udfylde og indsende et ansøgningsskema forinden tilmelding blot for at jeg kan møde dig og lære lidt om dine forhåbninger for uddannelsen- du finder ansøgningsskema lige HER


BETINGELSER

Din tilmelding til uddannelsen er personlig og bindende. Hvis du får behov for at afmelde dig, skal du være opmærksom på, at du skal afmelde dig senest 1 måned før uddannelsesstart. Hvis du afmelder dig under en måned til start, er det muligt at få refunderet halvdelen af dit resterende uddannelsesgebyr. Efter uddannelsesstart er det ikke muligt at få refunderet det indbetalte uddannelsesgebyr. Alle afbudsbetingelser gælder kun hvor der er en på venteliste, som kan overtage din plads. Dit tilmeldingsgebyr på 2.500 kr. kan ikke refunderes ved nogen former for afmelding.


CERTIFIKAT

Med uddannelsen kan du kalde dig restorativ yogalærer med speciale indenfor de hvileteraputiske enesessioner. Du modtager et certifikat på uddannelsen, såfremt du har deltaget på alle moduler, deltaget på retreat, undervist de krævede caseforløb, skrevet opgave og fremlagt dine cases for holdet. Du modtager din certificering på uddannelsens sidste dag.

FORCE MAJEURE: Herunder covid-19. Der tages højde for force majeure, eventuelt nedlukning heraf og trygheden i det fysiske fremmøde, og dele af uddannelsen vil derfor blive afholdt online eller udskudt, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis du har spørgsmål omkring uddannelsen, er du velkommen til at kontakte mig på hello@mariehaulrik.dk eller via kontaktformular.

Kontakt mig herunder for spørgsmål vedrørende uddannelsen