restorativ masterclass & INFO møde om uddannelsen

Der afholdes løbende Restorativ Masterclas & INFO møde om Restorativ Yoga & Hvileterapi uddannelsen, der starter august 2024. Eventet varer 2 timer og foregår over zoom. Det er for alle med interesse for uddannelsen og min tilgang til praksis. Husk at du altid kan skrive til mig for en samtale, hvis du har brug for dette.

SE REPLAY AF: RESTORATIV MASTERCLASS & INFO MØDE FRA FEBRUAR 2024

EN RESTORATIV YOGA UDDANNELSE MED speciale i HVILETERAPI™️

Denne uddannelse er et længerevarende, fordybende og funderet forløb, som tager dig på en ganske særlig rejse med fokus på både dig som fundament for alt du lærer og giver videre. Du kan glæde dig til en blid rejse ind i den dybdeafspændende restorative yoga og hvilens healende univers. Gennem praksis, et berigende fællesskab, nærende livsfilosofi, teoretisk faglig viden, god tid til at øve dig samt læren om dig selv som underviser, giver denne uddannelse dig et rigtig godt fundament til at give hvilen videre. Forløbet er yderst praksisorienteret, med intention om at du anvender din egen kropslige visdom til at skabe et dybt forankret og trygt sted at undervise fra.

"At hvile dybt kræver tryghed helt indefra,
tak for gennem hele uddannelsen at skabe rammerne for det, kære Marie, og for at dedikere dig hvilen med hjerte og inderlighed."

Anne-Lill - certificeret fra RY & HT uddannelsen

HVOR KAN DU ANVENDE DEN RESTORATIVE YOGA

Den restorative yoga er oplagt at anvende som afslutning på en almen yogaklasse eller som en længere restorativ yoga praksis med en temabaseret sekvens. Men de restorative yoga stillinger og lejringsteknikker, kan også benyttes i rigtig mange andre afspændings- og restitutionspraksisser hvor et menneske er hvilende på et leje og har brug for støtte. Det kan være på en behandlerbriks, i sygesengen eller hvor der ønskes et trygt, blødt og omsorgsfuldt fundament at restituere på. De restorative lejringer kan være en uundværlig støtte hvor et menneske er udfordret på akutte eller kroniske smerter, hvor der er behov for støtte i restitutionsperioder eller hvor der er særligt behov for at drage omsorg for fysiske ubalancer eller ubehag.

Læs mere om Restorativ Yoga

HVOR KAN DU ANVENDE HVILETERAPI™️

Hvileterapien er en særlig blid transformations- og healingpraksis, der både supplerer og fuldender rigtig mange andre terapiformer særdeles godt. Med hvileterapien kan du, modsatrettet den almene samtale- og kropsterapi, tilbyde din klient, patient eller elev et trygt fundament at lande, fordøje og integrere de ofte sårbare processer, der vågner i foregående terapiarbejde hvad enten processerne er fysiske, mentale eller følelsesmæssige. Med den blide og hvileterapi kan du støtte mennesker i at lande trygt i dem selv, vække et kropsligt nærvær der beror på accept, rummelighed og empati og støtte dem i finde hvile i dem selv.

Hvileterapien er også oplagt at undervise som enestående terapi hen over et forløb af flere sessioner, da praksis drager omsorg for alle livets sjælespændinger og med sin langsommelige og nærværende healing, kan være ganske transformerende og healende. Hvileterapi kan tilbydes til absolut alle, der er nysgerrige på sig selv og ønsker at skabe et solidt, kærligt og trygt fundament at leve livet ud fra.

Læs mere om Hvileterapi™️

"Jeg har arbejdet meget med mindfulness. Men i forhold til at finde ro i kroppen
går både restorativ yoga og hvileterapi et spadestik dybere. Under uddannelsen
er der masser af tid og ro til at finde ind til essensen."


Karin - certificeret fra RY & HT uddannelsen

UDDANNELSEN HENVENDER SIG SÆRLIGT TIL

Dig, som interesserer dig for mennesket og kroppen i hvile, har lyst at vække hvilen i det eget liv og skabe en velfunderet livspraksis for mere selvindsigt, egenomsorg og sjælehealing. Du behøves ikke have et ønske om at give hvilen videre, men du vil lære, hvordan din hvilen i dig selv påvirker andre.

Dig, der arbejder i et hvilket som helst omsorgsfag
og som ønsker at fordybe dig i den restorative hvile som restituerende og/eller terapeutisk supplement til dit eksisterende arbejde med mennesker. Du kan være samtaleterapeut, kropsterapeut, fysioterapeut, psykoterapeut, healer eller anden form for behandler/terapeut.

Dig, der arbejder på sygehus, i hjemmeplejen eller på hospice
og som har lyst at kunne tilbyde restorativ støtte og herved drage yderligere omsorg for dine patienters restitution og healing.

Dig, som er yogalærer og ønsker en dybdegående og særligt blid restorativ yoga uddannelse, som giver dig mulighed for at tilbyde restorativ afspænding på klasser, afholde længere restorative yogaklasser med særlige temaer og tilbyde funderede og trygge enesessioner i både restorativ yoga og hvileterapi.

PÅ UDDANNELSEN LÆRER DU BL.A OM:

 • DIG SELV I HVILE // bygge fundament for egen hvile, afspænding, healing, transformation og selvomsorg
 • RESTORATIV YOGA // filosofi, teori & praksis
 • RESTORATIVE YOGA STILLINGER // grupperne af de blideste stillinger, om lejring, alignment, tematikker og sekvensering
 • SANSERNE I HVILE // ydre og indre sansning og om kropsbevidsthed
 • HJERNE & NERVESYSTEM I HVILE // hjerne, nervesystem, hvileresponsen, polyvagal teori, selv- og samregulering
 • ÅNDEDRÆTTET I HVILE // anatomien og den naturlige healende vejtrækning som anker
 • FØLELSERNE I KROPPEN // om sjælespændinger, traumer, følelser og energier i kroppen
 • DEN SELVHELBREDENDE KROP // kroppens og sjælens naturlige evne til at at restituere og heale
 • AYURVEDA & CYKLUS // læren om hvilen i naturens og livets cyklusser
 • HVILE SOM TERAPI & LIVSPRAKSIS // hvilens healende egeneskaber, former for hvile og hvilen i livet
 • AT UNDERVISE & DELE VISDOM // dybdeafspændende restorativ yoga klasse og en healende hvileterapeutisk session
 • ETISKE RAMMER I ET HVILERUM // miljø, samtale, berøring, samtykke, fortrolighed og etik

INDHOLD & MODULER

Modul 1 // 21.- 23.august // kl.10.00-16.00 (AARHUS)

Modul 2 // 18.- 20.september // kl.10.00-16.00 (AARHUS)

Modul 3 // 30.- 01. okt./nov. // kl.10.00-16.00 (AARHUS)

Modul 4 // 27.- 29.november // kl.10.00-16.00 (AARHUS)

Modul 5 // 12.december // kl.10.00-18.00 (AARHUS) Afslutning, supervision & Certificering

ONLINE MODULER VIA ZOOM
Onsdag 23.oktober kl.9-15.00 - online ved EvaLoa Schou
Onsdag 6.november kl.9-15.00 - online ved Rikke Hansen

INDIVIDUEL HVILETERAPI VED MARIE HAULRIK
Sessionerne er en del af uddannelsen og afholdes i perioden oktober-november og aftales individuelt.

Alle moduler og hvileterapeutiske sessioner i Aarhus afholdes i HVILERUM, Frederiksgade 12, 2.sal i Aarhus C.

hovedunderviser & facilitator på uddannelsen

MARIE HAULRIK

Er restorativ yogalærer og ophavskvinde bag den blide hvileterapi™️. Har siden 2015 fordybet sig i hvilens transformerende og healende egenskaber og har med uddannelsen et brændende ønske om at hvilen finder sin vej til mennesker, børn, ældre, terapien, almene omsorgsfag og det danske sundhedsvæsen.

På uddannelsen underviser Marie alt du skal vide om Restorativ yoga og Hvileterapi™️. Hun vil holde rum for din praksis under hele forløbet, lære dig at undervise fra visdom, nærvær og hjertet - og så vil Marie være din supervisor under hele uddannelsen.


mere om marie


"Marie er med lige dele hjerte, faglighed og ro den bedste underviser,
som jeg trygt har lænet mig op ad gennem hele uddannelsen"

Maria - certificeret fra RY & HT uddannelsen

gæsteundervisere på uddannelsen

PRIS & INDHOLD

Restorativ Yoga & Hvileterapi™️ uddannelsen koster 22.500 kr.

// 100 timers LIVE undervisning (inkl. online temaworkshops af eksterne gæsteundervisere)
// FRI adgang til onlineklubben hvilerum.dk
// 1 individuel hvileterapi session ved Marie Haulrik
// Restorativ Yoga & Hvileterapi™️ kompendium
// Bogen ”HVILE - find hvilen i dig selv, gennem fredfyldt nærvær” af Marie Haulrik
// Certifikat & dit navn på min hjemmeside
// Mulighed for videre supervision sammen med tidligere certificerede

TILMELDING & BETALING

(OBS: Der er få ledige pladser til holdet der starter til august 2024)

For endelig plads på Restorativ Yoga & Hvileterapi™️ uddannelsen bedes du udfylde ansøgningsformularen nederst på siden og betale tilmeldingsgebyr på 5.000 kr. via faktura eller hjemmeside. Efter en kort telefonsamtale vil du blive opkrævet det resterende uddannelsesgebyr via faktura.

Det resterende uddannelsesgebyr kan deles op i flere rater. Det fulde uddannelsesgebyr skal dog være betalt inden uddannelsen starter. Har du et særligt behov for betaling kontakt mig blot.

Din tilmelding er personlig og bindende når du har betalt dit tilmeldingsgebyr. Hvis du får behov for at afmelde dig, skal du være opmærksom på, at du skal afmelde dig senest 30 dage før uddannelsesstart for at få uddannelsesgebyret tilbagerefunderet. Hvis du afmelder dig under en måned til start, er det kun muligt at få refunderet halvdelen af uddannelsesgebyret. Efter uddannelsesstart er det ikke muligt at få refunderet uddannelsesgebyret. Har du benyttet dig af ratebetaling og endnu ikke betalt det fulde gebyr og du afmelder dig uddannelsen, vil du stadigvæk blive opkrævet eventuel manglende uddannelsesgebyr via faktura.

Alle afbudsbetingelser gælder fra du har betalt dit tilmeldingsgebyr, men bortfalder selvfølgelig såfremt der en på venteliste, som kan overtage din plads. Dit tilmeldingsgebyr på 5.000 kr. vil ikke blive refunderet ved afmelding til uddannelsen, heller ikke selvom din plads overtages af en anden.


"Uddannelsen kan ikke være mere relevant i den tid vi lever i.
Med Maries uddannelse er du med til at gøre en forskel og med
til at skabe ro i en tid med store udfordringer.


Karin - certificeret fra RY & HT uddannelsen

CERTIFICERING & SUPERVISION

Med uddannelse kan du kalde dig Restorativ Yogalærer. Du modtager et certifikat på din deltagelse og dit navn vil fremgå på listen over RY & HT-certificerede på min hjemmeside.

Hos mig kaldes eksamen for en supervision. Du vurderes altså ikke ud fra én eksamens situation men ud fra den samlede helhed af din deltagelse og tilegnelse af praksis, teori og faglighed. Supervision giver mig en mulighed for at støtte og vejlede dig helt frem mod afslutning af uddannelsen. I mit nærvær vil du du undervise dine medstuderende i både restorativ yoga og i en kortere hvileterapeutisk session i uhøjtidelige rammer. Forinden certificeringsmodulet og eksamensdagen skal du aflevere en ganske kort rapport, som kan give mig indblik i både din personlige og faglige læring.

Du får dit certifikat såfremt du har udvist dedikation til din egen praksis, du kan formidle den restorative yoga og hvileterapien både i teori og i praksis, du har deltaget nysgerrigt på alle moduldage, på online klasser, i hvileterapeutisk session og i supervision samt afleveret en kort afsluttende opgave.

ansøg om plads på uddannelsen