SOM NOGET NYT TAGER VI PÅ HVILERETREAT 2023 FOR FORDYBELSE OG TID TIL AT PRAKTISERE OG FORDØJE.

Uddannelsesforløbet, som starter til Januar, består stadigvæk af samme antal moduler, dygtige gæstelærere samt den vigtige filosofi, teori og tematikker indenfor hvileterapien og den restorative yoga. Denne gang tager vi dog afsted på 3 dages retreat for at du kan fordybe dig endnu mere i praksis og hvilens healende egenskaber.

Restorativ yoga & hvileterapi™️ uddannelsen

Restorativ yoga er en dybdeafspændende, restituerende og terapeutisk praksis, der er kendetegnet ved anvendelse af bløde og formbart yogaudstyr som støtter dig og din krop, og hvor alle stillingerne praktiseres hvilende i flere minutter. Den restorative yoga har særlig karakter af både kropslig, mental og følelsesmæssig afspænding og støtter dig i at genskabe kontakten til dine indre værdier og behov.

Med uddannelsen kan du skabe en helt særlig livspraksis for dig selv, du vil lære at guide elever ind i den dybdeafspændende restorative yoga og skabe rum for sårbare elever med de hvileterapeutiske 1:1 enesessioner. Du kan anvende de restorative teknikker til at afhjælpe din patient med kroniske smerter og skader, du kan støtte en klient i at lande i sig selv og fordøje livet og du vil kunne holde et rum for alle der via den restorative yoga har en længsel om at finde sig selv gennem hvile og væren.

uddannelsen henvender sig særlig til:

Alle er hjertelig velkommen på denne særlige rejser og mest af alt kræver uddannelsen at du vil tage dig tid til at praktisere mellem modulerne, at du er åben, nysgerrig og har lyst at dele dine erfaringer med praksis for en stærkere fælles læring. Det er en fordel at du har lidt erfaring med yoga, men der er absolut ingen forventninger til at du har kendskab til den restorative yoga eller til hvile. På uddannelsen her der dog været deltagelse af ;

Yogalærere, der ønsker en restorativ overbygning til almen yogauddannelse og som kunne tænke sig at undervise både restorative yoga hold og de mere hvileterapeutiske enesessioner, alternative behandlere og kropsterapeuter, der ønsker at blive klogere på kroppens egen evne til at heale og genvinde styrke gennem hvile og væren og som søger nænsomme måder at støtte klienter og elever gennem hvileterapi. Fysioterapeuter, sygeplejerne og lign.,der ønsker alternative praksisser til at støtte klienter i både kropslige, mentale og sjælelige healingprocesser.

FOKUS PÅ DEN HVILETERAPEUTISKE UDDANNELSE

Du skal forvente en høj grad af egen praksis gennem uddannelsen, så du får den restorative yoga og hvilen ind i livet. Gennem erfaring, faglighed og fælles refleksioner skabes den bedste forståelse af praksis og du dygtiggøres til at varetage dine elevers, patienters og klienters behov fra et velfunderet sted, hvilket gør dig til en trygheds- og tillidsskabende underviser.

Du kan forvente en velfunderet faglighed og erfaring med både praksis og undervisning på uddannelsen. Der vil være besøg af forskellige gæstelærere, der med hvert deres speciale støtter op omkring din egen praksis og forståelse forden restorative yoga og hvileterapien.

PÅ UDDANNELSEN LÆRER DU BL.A. OM:

·     Restorativ yogafilosofi og -teori.

·     Den teraputiske og transformerende hvile.

·     Kropsbevidsthed og sansning af kroppen.

·     Nervesystemet i hvile samt læren om selv- og samregulering.

·     Åndedrættet i hvile.

·     Grupperne af de blideste restorative yogastillinger.

·     Sekvensering og personlige programmer.

·     Restorativ yoga som hvileterapi med særlige tematikker.

·     Justering & hands-on/off

·     Hvordan du underviser restorative yogahold og hvileterapeutisk enesessioner.

·     Etik som underviser og evnen til at holde rum for healing.

·     Hvordan du passer på dig selv og din energi i arbejdet med sårbare mennesker.

hovedunderviser & facilitator på uddannelsen

MARIE HAULRIK

Restorativ yogalærer og ophavskvinde til den healende hvileterapi™️.

Har undervist restorativ yoga siden 2016 og hvileteraputiske enesessioner siden 2018. Underviser fra eget yoga studio i Aarhus – det trygge og skønne Hvilerum, som forventeligt skal lægge rammerne til uddannelsen.

"At praktisere hvile er den fineste form for egen terapi jeg kender, da langsommeligheden og stilheden gør at jeg meget bedre kan mærke hvad det er jeg har behov for, hvilken gør mig meget mere vågen og tilstede"


mere om marie

gæstelærere på uddannelsen 2023

INDHOLD, MODULER & RETREAT

Uddannelsen består af LIVE-undervisning fordelt på 5 moduler hvoraf et af modulerne er et retreatophold. Udover fremmøde på moduler skal du sætte tid af til din egen praksis, til at studere den anbefalede teori, til at undervise casepersoner og til at skrive en afsluttende opgave med afsæt i din læring og dine cases.

DATOER FOR UNDERVISNING VINTER/FORÅRET 2023:

Modul l: 11.-13. januar           

Modul ll: 8.-10. februar    

Modul lll: 8.-10. marts (Retreat på Samsø)

Modul Vl: 3.-5. april

Modul V: Torsdag 4. maj

Mødetider på moduler: alle dage kl. 9-16.00 (Modul V kl.12.00-16.00)

Retreatopholdet på Samsø: ankomst onsdag morgen // afgang fredag midt på eftermiddagen, endelige tidspunkter kommer senere. Der kan bookes yderliger overnatning fra tirsdag-onsdag efter aftale.

Hvileteraputiske enesessioner: Bookes efter aftale ved uddannelsesstart og bør ligge mellem modul lll og modul IV.

PRIS

Restorativ yoga & Hvileterapi™️ uddannelsen koster 21.500 kr. og inkluderer følgende:

·     Al undervisning af Marie & flere gæsteundervisere i Aarhus.

·     3 dages retreatophold med fuld forplejning.

·     En hvileterapeutisk session ved Marie i Aarhus (flere kan bookes til særpris).

·     Restorativ Yoga & Hvileterapi™️ kompendium.

·     Løbende sparring via Facebook gruppe.

·     Mulighed for videre læring samt vedligehold af egen praksis gennem Community af RY & HT certificerede.

·     Certificering & diplom

Prisen inkluderer ikke køb af anbefalet litteratur, forplejning på moduldagene i Aarhus og transport.

TILMELDING & BETALINGER

Ved tilmelding til uddannelsen indbetales et tilmeldingsgebyr på 2.500 kr. som sikrer dig din plads. Det resterende uddannelsesgebyr bliver opkrævet via faktura ved tilmelding. Det er selvfølgelig muligt at indbetale uddannelsesgebyret i rater efter aftale. Din betaling af uddannelsesgeburet skal blot være påbegyndt ved uddannelsesstart og afsluttet ved endt forløb. Det planlægger vi sammen, så det passer dig bedste muligt.

Du bedes udfylde og indsende et ansøgningsskema forinden tilmelding blot for at jeg kan møde dig og lære lidt om dine forhåbninger for uddannelsen - du finder ansøgningsskema lige HER

BETINGELSER

Din tilmelding til uddannelsen er personlig og bindende. Hvis du får behov for at afmelde dig, skal du være opmærksom på, at du skal afmelde dig senest 1 måned før uddannelsesstart for at få dit uddannelsesgebyr tilbagerefunderet. Hvis du afmelder dig under en måned til start, er det muligt at få refunderet halvdelen af dit resterende uddannelsesgebyr. Efter uddannelsesstart er det ikke muligt at få refunderet det indbetalte uddannelsesgebyr og du vil blive opkrævet eventuel manglende betaling. Alle afbudsbetingelser gælder KUN hvor hvis du har betalt det fulde uddannelsesgebyr inden opstart og at der er en på venteliste, som kan overtage din plads. Dit tilmeldingsgebyr på 2.500 kr. vil ikke blive refunderet ved nogen former for afmelding.

CERTIFIKAT

Med uddannelsen kan du kalde dig restorativ yogalærer med speciale indenfor de hvileteraputiske enesessioner. Du modtager et certifikat på uddannelsen, såfremt du har deltaget på alle moduler, deltaget på retreat, undervist de krævede caseforløb, skrevet opgave og fremlagt dine cases for holdet. Du modtager din certificering på uddannelsens sidste dag.

FORCE MAJEURE: Herunder covid-19. Der tages højde for force majeure, eventuelt nedlukning heraf og trygheden i det fysiske fremmøde, og dele af uddannelsen vil derfor blive afholdt online eller udskudt, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis du har spørgsmål omkring uddannelsen, er du velkommen til at kontakte mig på hello@mariehaulrik.dk eller via kontaktformular.

Kontakt mig herunder for spørgsmål vedrørende uddannelsen