Ene sessioner i restorativ yoga

Om enesessioner

Jeg tilbyder hvileterapi for dig som søger en omsorgsfuld praksis at læne dig trygt ind i når livet rumsterer lidt. Måske går du allerede i anden form for terapi men har brug for hvilen til at fordøje og lande de processer der igangsættes i både samtale og kropsterapien. Eller måske er du på egen hånd ved at undersøge hvad der rører sig i dig og har brug for et stabilt anker i den rejse. Lige meget hvad kan hvileterapien være en enorm healende og transformerende praksis.

I ene sessioner er den restorative praksis målrettet dig og der hvor du er i livet. Herved skabes dit helt eget hvilerum og din healing proces får endnu bedre vilkår.

priser og praktik

Alle ene sessioner indledes med en kort dialog via mail eller telefon, hvor du beskriver hvad du drømmer om at hvileterapien kan gøre for dig. Alle forløb starter med 3 sessioner og herefter er du velkommen til at booke én session ad gangen.

3 x 90 min hvileterapi: 2700 kr.
Yderligere sessioner 90 min: 1000 kr.

3 x 60 min hvileterapi: 1900 kr.
Yderligere sessioner 60 min: 700 kr.

Book din tid her

det særlige ved ene sessioner i restorativ yoga

Når livet gør ondt, du lever med traumer eller langvarig stress i dit liv, bør du selvfølgelig konsultere en dygtig og omsorgsfuld psykolog eller terapeut, der kan hjælpe dig med at øjne og tage hånd om det der står i vejen for dig og hjælpe dig med at finde fodfæste. Det som enetimer i restorativ yoga kan gøre for dig sideløbende, er at hjælpe dig med at finde ro i uroen. Her får du mulighed for at vende fokus væk fra tankerne og vende blikket mod hele dig i stedet. Her mærker du måske for første gang i lang tid dit åndedrag, dit hjerte og din krop og du vil i roen kunne genfinde dine indre livsværdier, dybe behov og det der er vigtigt for dig i dit liv. I den restorative yoga terapi kan der gemme sig undertrykte smerter og følelser, og herfor kan denne blide afspændingsform være meget skelsættende i din helingsproces.

Når du mødes med fuld støtte fra de bløde yoga props og du trygt kan hengive dig de afspændende stillinger i et roligt og omsorgsfuldt miljø, så skabes de bedste rammer for at kunne slippe det der sidder fast, og herved nænsomt booste din restitution og healing på et dybt og personligt plan. Privattimer i restorativ yoga kan netop skabe et sådant rum for dig, da der ikke er andre at og tage vare på end blot dig. En opmærksomhed vi ikker så tot møder ude i den travle hverdag, men som vi har brug for når vi sidder fast. Nødvendigheden i at omfavne os selv både mentalt og kropsligt når livet er svært er heldigvis ved at blive almen forståelse og jeg oplever også at flere læger, psykologer og fysioterapeuter henviser til restorativ yoga mod stress, angst og depression og som healing af skader og operationer.