Ene sessioner i restorativ yoga

Ene session

Jeg tilbyder restorativ yoga i form af ene sessioner for dig, som har fysiske smerter, ondt i livet eller blot har brug for hjælp til at blødgøre en overbelastet krop samt berolige et fortravlet sind.

I ene sessioner er praksis målrettet dig og det du kommer med. Derved vil du opleve en dybere afspænding i de restorative stillinger og din healing proces får endnu bedre vilkår.

Ene sessioner kan stå enkeltvis eller være en del af stresssamtaler hos mig eller samtaleforløb med en psykolog eller anden terapeut.

Hvordan foregår det?

Alle ene sessioner indledes med en kort dialog via mail, hvor du beskriver hvad du drømmer om at den restorative yoga kan gøre for dig. Herefter aftaler vi tid for din første session og så tager vi den egentligt bare derfra. Al undervisning foregår i mit trygge yoga studio i hjertet af Aarhus.

Enesession 60 min: 750 kr // 90 min: 1000 kr.
Enesession 90 min + eget program: 1250 kr.

*alle priser er momsfri og er inklusiv alle indledende mailkorrespondancer eller samtaler.

kontakt mig

det særlige ved ene sessioner i restorativ yoga

Når livet gør ondt, du lever med traumer eller langvarig stress i dit liv, bør du selvfølgelig konsultere en dygtig og omsorgsfuld psykolog eller terapeut, der kan hjælpe dig med at øjne og tage hånd om det der står i vejen for dig og hjælpe dig med at finde fodfæste. Det som enetimer i restorativ yoga kan gøre for dig sideløbende, er at hjælpe dig med at finde ro i uroen. Her får du mulighed for at vende fokus væk fra tankerne og vende blikket mod hele dig i stedet. Her mærker du måske for første gang i lang tid dit åndedrag, dit hjerte og din krop og du vil i roen kunne genfinde dine indre livsværdier, dybe behov og det der er vigtigt for dig i dit liv. I den restorative yoga terapi kan der gemme sig undertrykte smerter og følelser, og herfor kan denne blide afspændingsform være meget skelsættende i din helingsproces.

Når du mødes med fuld støtte fra de bløde yoga props og du trygt kan hengive dig de afspændende stillinger i et roligt og omsorgsfuldt miljø, så skabes de bedste rammer for at kunne slippe det der sidder fast, og herved nænsomt booste din restitution og healing på et dybt og personligt plan. Privattimer i restorativ yoga kan netop skabe et sådant rum for dig, da der ikke er andre at og tage vare på end blot dig. En opmærksomhed vi ikker så tot møder ude i den travle hverdag, men som vi har brug for når vi sidder fast. Nødvendigheden i at omfavne os selv både mentalt og kropsligt når livet er svært er heldigvis ved at blive almen forståelse og jeg oplever også at flere læger, psykologer og fysioterapeuter henviser til restorativ yoga mod stress, angst og depression og som healing af skader og operationer.