Book Hvileterapi™️

Sessioner & PRIS

Jeg tilbyder Hvileterapi for dig, som søger en omsorgsfuld og restituerende praksis at læne dig ind i når livet rumsterer og måske gør ondt. Måske er du allerede i anden form for terapi, men søger et rum at fordøje og lande de processer der igangsættes, her er hvilenterapien også oplagt.

At finde hvile tager tid og derfor tilbyder jeg kun Hvileterapi som et forløb á minimum 3 sessioner for dedikation og hengivelse til praksis.

PRIS: 3.000 kr. (3 x 90 minutter)

Det praktiske

Forløb betales forud via BOOK HVILETERAPI herunder. Ved køb af forløb, kontakter jeg dig inden for få dage for nærmere aftale af tider. Forløbet bør afholdes inden for 3-5 uger.

Sessioner afholdes i mit HVILERUM i Aarhus på hverdage mellem kl.9.00-16.00. Det er ikke muligt at booke tid på skolefri dage, aften eller i weekenden.

Book hvileterapi

Hvad kan du forvente af en hvileterapeutisk session

Når livet gør ondt, du lever med traumer eller langvarig stress i dit liv, bør du selvfølgelig konsultere en dygtig og omsorgsfuld psykolog eller terapeut, der kan hjælpe dig med at øjne og tage hånd om det der står i vejen for dig og hjælpe dig med at finde fodfæste. Det som disse sessioner kan gøre for dig sideløbende, er at hjælpe dig med at finde ro i uroen. Her får du mulighed for at vende fokus væk fra tankerne og vende blikket mod hele dig i stedet. Her mærker du måske for første gang i lang tid dit åndedrag, dit hjerte og din krop og du vil i roen kunne genfinde dine indre livsværdier, dybe behov og det der er vigtigt for dig i dit liv. I Hvileterapi™️ kan der gemme sig undertrykte smerter og følelser, og herfor kan denne blide afspændingsform være meget skelsættende i din helingsproces.

Når du mødes med fuld støtte fra de bløde yoga props og du trygt kan hengive dig de afspændende stillinger i et roligt og omsorgsfuldt miljø, så skabes de bedste rammer for at kunne gave plads til det der sidder fast og herved nænsomt vække din restitution og healing på et dybt og personligt plan. Sessionerne i Hvileterapi™️ kan netop skabe et sådant rum for dig, da der ikke er andre at og tage vare på end blot dig. En opmærksomhed vi ikker så tit møder ude i den travle hverdag, men som vi har brug for når vi sidder fast. Nødvendigheden i at omfavne os selv både mentalt og kropsligt når livet er svært er heldigvis ved at blive almen forståelse og jeg oplever også at flere læger, psykologer og fysioterapeuter henviser til restorativ yoga mod stress, angst og depression og som healing af skader og operationer.

Hos mig kan du forvente mit absolutte nærvær, en dybdegående erfaring med den restorative hvile og kroppens indre landskaber, erfaring med at møde mennesker i særlige sårbare perioder og en funderet ro til at holde rum med respekt, empati og nærvær. Jeg er enorm respektfuld overfor hvilens healende egenskaber og din praksis, og alt hvad jeg tilbyder dig er blot en invitation for at møde dig der hvor du er. Hvileterapi™️ hos mig er en praksis vi skaber til dig i fællesskab, men med mig som ansvarlig for fagligheden, strukturen og rammerne.