Gå til indhold

WWW.MARIEHAULRIK.DK & WWW.HVILERUM.DK EJES OG DRIVES AF MARIE HAULRIK YOGA

CVR-nr. 37360392 (herefter "Marie Haulrik Yoga" eller "www.mariehaulrik.dk")

Marie Haulrik Yoga
Saturnvej 6
8260 Viby J.
CVR: 37360392
E-mail: hello@mariehaulrik.dk
Tlf: 60151031

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.mariehaulrik.dk til levering i Danmark. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.mariehaulrik.dk.

Alle bøger, lydfiler, videoer og PDF filer købt på www.mariehaulrik.dk eller www.hvilerum.dk må ikke deles, kopieres eller bruges til videresalg. 

Al udleveres materiale udleveret af mig i forbindelse med kurser, forløb og uddannelser må ikke deles, kopieres eller bruges til vidersalg.

Der må ikke optages lyd eller tages billeder på nogen af mine events medmindre andet er aftalt med mig.

BETALING OG LEVERING

På www.mariehaulrik.dk og www.hvilerum.dk modtager jeg betaling med MobilePay, VISA/Dankort, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, JCB.

Beløbet trækkes når varen afsendes elektronisk. 

Priserne er angivet i danske kroner. Evt. betalingsgebyrer afholder jeg.

Lydfiler og PDF filer sendes som links til download via mail straks efter bestilling.

KVITTERING FOR MODTAGELSE AF ORDRE OG ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har bestilt en vare eller en ydelse, vil du modtage en kvittering (ordrebekræftelse) via e-mail, der bekræfter, at jeg har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale.

INGEN FORTRYDELSESRET

Der er ingen fortrydelsesret på digitale produkter såsom lydfiler, videor og PDF filer.
Der er ingen fortrydelsesret på bøger der er signerede eller pakket ud af plastic.
Der er ingen fortrydelsesret på køb af medlemsskab på www.hvilerum.dk.
Ønsker du at returnere en bog, forbeholder du selv al udgift og ansvar for returnering.

Der er ingen fortrydelsesret på køb af nogen former for klasser, kurser, uddannelser eller retreats og andre events jeg sælger via mine hjemmesider. Din plads kan dog gives til en anden ved bekræftet aftale med mig inden for 24 timer forinden afholdelse.

REKLAMATION

Hvis vare eller ydelse ikke svarer til dine forventninger, kan du henvende dig til mig på hello@mariehaulrik.dk. 

Du skal kontakte mig inden "rimelig tid" hvis du finder fejl og mangler ved vare eller ydelse. Jeg anbefaler at du kontakter mig så hurtigt som muligt, og senest 2 måneder efter. Du kan kontakte mig via hello@mariehaulrik.dk.
En klage over en vare eller ydelse købt på www.mariehaulrik.dk kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min email-adresse hello@mariehaulrik.