VELKOMMEN TIL MIT BLIDE & BEROLIGENDE HVILE UNIVERS

Jeg er Marie, jeg bor i Aarhus med mine 2 dejlige døtre, som holder mig godt i gang med alt hvad det indebærer. Jeg underviser i mit lille skønne yoga studio, som ligger placeret i hjertet af Aarhus, og derudover arbejder jeg hjemmefra i min trygge oase, der giver rum for at fordybe mig i filosofi, teori, skrivearbejde om hvileterapien, den restorative yoga og om hvordan vi kan skabe meget mere nærvær til os selv og ro i livet gennem praksis.

Jeg oplever nærvær ved at kigge ud over havet, lytte til regn og blæsevejr, gå i skoven, bevæge mig langsomt, hvile, trække vejret, meditere, tage varme bade, få massage og lytte til blid og roligt musik. Jo mere jeg søger nærværet og roen, des mere tryg føler jeg mig i den og jo nemmere får jeg ved at tillade og rumme de følelser og sandheder der opstår heri. At praktisere nærvær og ro er den fineste form for egen terapi jeg kender, da langsommeligheden og stilheden gør at jeg meget bedre kan mærke hvad det er jeg har behov for, hvilken gør mig meget mere vågen og tilstede.

En hvilende praksis med blød støtte og trygge rammer kan hjælpe dig til at mærke livet og give dig langt mere ro, nærvær, klarhed og styrke. Jeg håber at jeg med dette univers kan støtte dig på din rejse hertil.

Kærlig hilsen

Marie Haulrik l Hvileterapeut & restorativ yogalærer

BAGGRUND & UDDANNELSER

Cand. merc. v/ Aarhus Universitet

Certificeret stresscoach uddannelse v/ Matzau

Yogalærer uddannelse v/ Hamsa Yoga

Restorativ yogalærer uddannelse v/Hamsa Yoga


EGEN PRAKSIS OG ANBEFALINGER

Judith Lasather - online kurser & events

Simon Krohn - åndedræts & filosofi kurser

Anne Goncalves - stress app & podcast


Kontakt mig

@marie.haulrik.yoga

Følg mig på Instagram