BALA YOGA STUDIO I AARHUS

ET TRYGT OG ROLIGT RUM

På Lille Torvet i hjertet af Aarhus, ligger mit fine lille yoga studio på 2.sal i den skønneste bygning, hvor jeg deler opgang med dygtige psykologer og andre behandlere. Yoga lokalet ligger oppe under taget, med synlige bjælker og skrå vægge og vinduer. Rummet er lyst og trygt, og selvom byen oser af liv lige nede på gaden, er der komplet ro og fred til at fordybe sig, afspænde og nære krop, sind og sjæl. Det fine rum er også kendt som bala yoga studio

Rummet egner sig godt til små yogahold af max. 10 elever, til ene sessioner, kropsbehandlinger eller terapisamtaler, og der er både yogaprops, massagebriks og stole og bord til rådighed. Til lokalet er der endvidere tilknyttet entré til overtøj, tekøkken, bluetooth højtaler, yogaprops og et lille badeværelse. Stedet fremstår altid pænt, rent og æstetisk.

Vil du leje bala yoga?

Når ikke jeg selv praktiserer eller underviser i bala yoga studio, lejer jeg rummet ud til andre, der ligesom jeg prioriterer mindre hold, ro og trygge omgivelser. Jeg kan godt lide tanken om at rummet bliver brugt og fyldt med forskellige former for livspraksis, der giver mennesker mere indblik, ro og følelsen af helhed.

Hvis du ønsker at blive en del af rummet, kan du leje dig ind hos bala yoga og samtidig få dine events og temaer delt inde på bala yogas Facebook og Instagram, for at synliggøre hvad der sker i rummet. Kontakt mig gerne for priser på leje og beskriv kort hvad du ønsker at bruge rummet til samt lidt om dig selv.

Kontakt mig

billeder af bala yoga studio