stressforløb med restorativ yoga

stressforløb

Jeg afholder stressforløb særligt for dig, der enten er sygemeldt med stress, oplever et højt stressniveau i din hverdag eller blot har brug for mere ro og nærvær.

Med et stressforløb kan du lære at aflæse og omfavne din krops signaler på ubalance og du får øvelser der hjælper dig til at slappe helt af og finde ro. Et stressforløb sammensættes efter dit behov og ønske. Det består som minimum af 5 x 90 minutters guidet restorativ yoga praksis med støtte, hvile og afspænding på et hold af max. 6 deltagere.

Du kan få ekstra støtte til dit forløb ved at tilføje individuelle samtaler med fokus på hvor i kroppen du oplever din stress; én samtale når vi starter forløbet og én samtale ved afslutning. Hertil sammensætter jeg også dit helt eget personlige program til videre praksis efter endt forløb.

Hvordan foregår det?

Et stressforløb består altid af 5 ugers restorativ yoga praksis. Hvis du ønsker det, tilføjer vi de indviduelle samtaler; én før de 5 ugers praksis og én ved afslutning af forløbet, hvor vi også sammensætter dit eget personlige yoga program. Hvis du er i tvivl om hvad der er det rette forløb til dig, så kontakt mig endelig HER, så finder vi ud af det, der passer allerbedst til din situation.

Al undervisning foregår i mit trygge og rolige bala yoga studio på Lille Torvet i hjertet af Aarhus.

OBS! Der starter først nye forløb til efteråret 2021. Hvis du ønsker at blive kontaktet for nye datoer, er du velkommen til at sende mig en besked.

Send en besked

Om restorativ yoga som stressterapi

Når vi rammes af stress, betyder det ofte, at vi igennem alt for lang tid har levet et liv under alt for meget pres, enten udefra kommende eller indefra, måske endda begge steder fra. Når stress rammer os, betyder det at vi har trukket elastikken alt for langt. At vi ikke har haft det nødvendige overskud til at passe på os selv, og vores krop og sind kollapser. Endeligt sidder vi tilbage med en bristet sjæl. Det er en hård tilstand at være i, og det gør rigtig ondt. Der er heldigvis mange gode steder at søge hen for at få hjælp når stress rammer. Det kan være en god psykolog eller en stresscoach specialiseret i stress. Samtale specialister kan hjælpe dig med synliggørrelse af årsager bag din stress og de kan vejlede dig med at navigere i din dagligdag og dit liv, så du lander på dit rigtige ståsted.

Men det er ligeså vigtigt at huske at genopbygge den overbelastede krop og få hjælp til at genskabe en tæt kontakt med din krop og dens unikke signaler på både ro og uro . Med en god kropskontakt kan du genskabe forbindelsen til dine indre behov og livsværdier, så du kan heale din sjæl. Restorativ yoga er en virkelig fin og nænsom måde at omfavne både din krop, dit sind og din sjæl i en stress situation. De restorative yoga stillinger afspænder din trætte og måske ømme krop, tiden i stillingerne stilner dit larmende sind, den dybe afspænding beroliger dit flossede nervesystem og åbner både for restitution, I denne hengivelse og indre ro åbnes dørene ind til din inderste kerne. Langsommelighed, tid og venligheden er den bedste vej ud af stress, og det kan du lære igennem den restorative yoga.