ENE SESSIONER & PRISER

Jeg tilbyder restorativ yoga i form af ene sessioner for dig, som har fysiske smerter og ubehag i kroppen, ubalance eller ondt i livet eller til dig som blot prioriterer tid til ro og egen omsorg. Ene sessioner kan stå enkeltvis eller være en del af genopbygningsprocessen i et samtaleforløb med en terapeut eller psykolog. Sekvenser og varighed af praksis og tiden i de hvilende stillinger tilpasses dig, så du får den tid og omsorg du og din krop har brug for.

 

SESSION A 60 MINUTTER 700 KR.

3 x SESSION 1700 KR.

FORLØB & PRISER

Jeg underviser løbende 3 ugers forløb i restorativ yoga for dig, der prioriterer at sætte tid af til ro, egen omsorg og ønsker at mærke den afspændende og beroligende effekt fra de hvilende stillinger. Det er lukkede klasser med forud tilmeldinger og der er plads til alle og kræver ingen erfaring. Klasserne varer 90 med max 6 elever på et hold.

 

3 x KLASSER A 90 MINUTTER 500 KR.

Der kommer snart nye datoer for efteråret 2020

RESTORATIV YOGA  MOD FYSISKE SMERTER, PSYKISKE LIDELSER & STRESS

Har du spændinger og smerter i kroppen fra gamle fysiske skader, fra et overbelastet og bekymret sind eller fra længere perioder med stress, er restorativ yoga en blid og venlig måde at få disse ubalancer forløst. Den restorative yoga praksis lægger op til en simpel og umiddelbar væren, hvor du hverken skal præstere eller levere, men hvor du blot skal læne dig ind i en hvilende og støttet form for afspænding. Med afsæt i det du end må komme med, lejres du i de forskellige restorative yoga stillinger, som alle tager udgangspunkt i, at bringe din krop tilbage til fysisk oprindelse, fjerne så meget kropslig belastning som muligt, og herved give dig mulighed for komplet afspænding.

Restorativ yoga er en stille praksis og udover dialogen omkring din situation og tilpasninger i de lejrede stillinger, lægger denne praksis, udover den fysiske allignment, i ligeså høj grad op til at du for en stund for en mulighed for at lukke alle impulser ude, vende din opmærksomhed indad og herved tillade dine tanker og dit sind af stilne. Derfor er den restorative yoga en oplagt praksis som led i et stressforløb, samtaleterapi eller anden form for personlig egen omsorg og støtte.

DYBDEAFSPÆNDENDE & GENOPBYGGENDE YOGA

At restorativ yoga kaldes en restituerende praksis, kommer sig af den dybe afspænding der opstår i både dit sind og din krop. Når du læner dig ind i de fysisk tilpassede og støttende stillinger og slipper kontrol og spændinger, åbnes der op for en hel anden dimension af afspænding. Det du end måtte gå og holde på, bevidst eller ubevidst, får mulighed for, under blide omstændigheder at forløse, og der åbnes herfor op for at spændingerne forsvinder. Blodgennemstrømning øges, cellerne får mere ilt, dit nervesystem får den nødvendige tid der skal til for at falde til ro, og restitution og genopbygning kan herfor finde sted.

Denne måde at afspænde og restituere på er en helt unik teknik, der ellers er meget svær at åbne op for i andre praksisser eller behandlingsformer, da fokus i høj grad er på afspænding af hele dig og ikke kun det område i kroppen der kurrer, samt at afspændingen er dyb og længerevarende Der bruges lidt tid på at lejre dig bedst muligt og men herefter hviler du i de støttende stillinger i alt fra 5 til 12 minutter. Sekvenser og varighed af både praksissen og tiden i de hvilende stillinger tilpasses dig, så du får den tid og omsorg du og din krop har brug for.

RESTORATIV YOGA – EN PERSONLIG PRAKSIS

En restorativ praksis går for de fleste hen og bliver en meget personlig og livsændrende praksis. Om end yoga for nogen til stadighed kan virke udefinerbar, så er yogaen ved at blive respektabel tale blandt psykologer, terapeuter og kropsbehandlere. Det er ligeledes anvendt viden inden for psykologien, at kroppen lagrer og gemmer rigtig meget historik fra dit liv. Sorg, tab af mennesker du elsker eller tab af dig selv som ved stress, angst eller depression, kaldes i klinisk munde for traumer, og disse traumer kan lagre sig i din krop og skabe en masse uro og ubalance. Ordet traume i sig selv kan lyde ret voldsomt, men det er jo egentlig også et overgreb på os selv, når vi lever med uforløste smerter i livet, i så lang tid, at den undertrykte ubalance, må sætte sig i vores krop og risikere at gøre skade på vores velbefindende og livskvalitet, måske endda være livstruende. Når livet gør rigtig ondt eller der er tale om traumer eller langvarig stress i livet, bør du selvfølgelig konsultere en dygtig og omsorgsfuld psykolog eller terapeut. Det som den restorative yoga kan gøre for dig ved siden af samtele, er noget helt andet. Her har du mulighed for at vende opmærksomheden væk fra tankerne og vende blikket mod hele dig selv. Her mærker du måske for første gang i lang tid, dit åndedrag, din egen krop og du kan genfinde dine livsværdier og det der er vigtigt for dig i dit liv. I den restorative yoga praksis kan der gemme sig undertrykte smerter og følelser, og herfor kan denne blide afspændingsform være meget skelsættende i din helingsproces. Derfor kalder jeg den restorative yoga for en personlig praksis.