Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariehaulrik.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariehaulrik.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 537

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariehaulrik.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 539

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariehaulrik.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 554

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariehaulrik.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 557
Hold & events – Marie Haulrik
YOGA HOLD

Jeg underviser blid og balancerende yoga i det smukke bala yoga studio i Aarhus som jeg er medstifter og indehaver af. Her kan du komme lige præcis som du er, blot med en lyst til at dykke ned i en praksis der både styrker, balancerer og grounder dig. Holdende er små, så der er tid og rum til alle.

Det er også i bala yoga at jeg holder ene sessioner og løbende stresssamtale forløb. Du kan se kommende yoga forløb på bala yogas hjemmeside.

BALA YOGA STUDIO

 

 

KOMMENDE EVENTS & WORKSHOPS SOMMER 2020:

DEN DYBE RO – RESTORATIVE YOGA

FREDAG D.9.OKTOBER 2020 KL.17.30 – 20.00

I BALA YOGA STUDIO PÅ LILLE TORV I AARHUS

PRIS: 325 KR.

Igennem små finesser og lang praksis lærer du at guide dig selv til hvile og til at genkende og støtte de små signaler og tegn på at du er på vej ind i den dybe og restituerende ro.

Vi starter med en intro til hvilke ting du kan tilsætte din praksis og hvordan du kan se, sanse og mærke når du slapper helt af. Du introduceres for let punkt massage, beroligende dufte, bløde åndedrætsøvelser og mere til. Og herefter vil du blive guidet igennem en dybdeafspændende og nærende restorativ yoga praksis til lyden af enten regn, blid musik eller stilhed.

Alle kan deltage.

Medbring behageligt tøj, varme sokker og en varm trøje.

Book en plads ved at sende en mail til marie@balayoga.dk

ÅBEN DIT HJERTE MED RESTORATIVE YOGA

FREDAG D.27.NOVEMBER 2020 KL.17.30 – 20.00

I BALA YOGA STUDIO PÅ LILLE TORV I AARHUS

PRIS: 325 KR.

Når vi har travlt eller vi tynges over længere tid, kan både krop og sind lukke sig – og vi krummer os. Vi bøjer nakken, tilladder skuldrende at falde forover, vi falder sammen i ryggen og skaber belastende tyngde ned i hofter og ben. Denne mentale og fysiske indelukkethed, betyder også at vi pakke vores hjerte inde, for at passe på os selv. Måske fordi vi er tomme for energi, bange for at blive såret eller for at beskytte os.

I den restorative yoga praksis kan vi åbne kroppen med fuld støtte fra yoga props, og du vil her få mulighed for at tune helt ind på hvordan du kan åbne dit hjerte i lige præcis dit tempo, så praksis bliver på dine præmisser. Praksis er for absolut alle.Alle kan deltage.

Medbring behageligt tøj, varme sokker og en varm trøje.

Book en plads ved at sende en mail til marie@balayoga.dk

YOGA FOR BALANCE, STYRKE OG STABILISERING

I yoga berøres alle dele af dig, både din fysiske krop og dit mentale velvære, det vil sige hele dig. En yoga praksis ser ved første øjekast ud til blot at være en fysisk krævende og hård praksis, men fysikken står slet ikke ikke alene. Der arbejdes ud fra en filosofi, et bevægelsesmønster og en teknik, der tager udgangspunkt i at skabe lighed i din krop. Denne opmærksomhed på kroppen og de små finesser, får din bevidsthed til at stilne og du giver herved dine tanker og dit hoved mulighed for at tage en pause for al daglig tanke mylder og blot vende blikket indad. Herfor bliver yoga en praksis der inviterer både kroppen og sindet til at mærke hinanden og samarbejde.

Åndedraget spiller også en stor rolle i yoga, og dit åndedrag kan bruges med forskellige intentioner i både de statiske stillinger, ved flow og dynamiske bevægelser og i høj grad også i de dybdeafspændende yoga, den restorative yoga. Når åndedraget åbnes og blødgøres, løsnes ikke bare spændinger, men det lettere gør arbejdet i de forskellige stillinger, og i stedet for kaos og drama i de ellers fysiske krævende stillinger, kan du opleve en helt andet fred og ro i øjeblikket. Ligeledes kan generel frigørelse af din vejrtrækning også være medvirkende til, at du kan slippe din mentale kontrol og herved muliggøre mental forløsning og løse både mentale og kropslige spændinger.