OM MIN VIRKSOMHED

Min virksomhed blev stiftet tilbage i 2014, men min nysgerrighed på hvordan vi egentlig går og har det, og min mission om at lære mennesker at agere efter egne værdier og behov, og tillade mere ro i livet, har levet længe.

Jeg er cand. merc., certificeret stresscoach og yogalærer med eget yoga studio. Jeg tilbyder 1:1 samtaler og stresscoachingforløb til stressramte, workshops om dybdegående stresshåndtering for medarbejdere i virksomheder, og så underviser jeg åbne yoga hold, samt den mere afspændende restorative yoga for mennesker med stress eller andre ubalancer i livet.

Jeg har min daglige gang i bala yoga i studio i Aarhus, hvor jeg både afholder individuelle samtaler, workshops, yogahold og enetimer. Dette rum giver mig mulighed for at åbne for en større sammenhæng mellem krop og sind i alle mine ydelser. Og så kan det rum noget helt unik – det giver RO.

OM MIG

Jeg møder mennesker lige præcis der hvor de er, med stor faglighed, professionalisme, nærvær , respekt og empati. Min erfaring skaber autoritet, min faglighed skaber læring, min rummelighed giver plads, min humor skaber uhøjtidelighed og mit empatiske og milde væsen skaber ro.

Stressramte får hos mig en nærværende og empatisk samtalepartner til at guide dem igennem deres stressforløb, så de trygt og nænsomt kan vende tilbage til et mere balanceret og værdifuldt liv, med mere glæde, nærvær og ro.

Yoga elever får i mig en sikker og opmærksom guiden i deres yoga praksis, hvad enten det er den stabiliserende, beroligende eller genopbyggende yoga. Mit fokus på at skabe og vedholde balancen i både krop og sind, giver en tryghed hos mine elever, så de kan hengive sig deres praksis uden frygt for at komme til skade, hverken fysisk eller mentalt.

Virksomheder får i mig en konsulent med stor organisatorisk erfaring, som de kan kontakte, når behovet opstår. Herved betaler de kun for det arbejde, der mærkbart gør en forskel samtidig med, at de får en sparringspartner, der kan støtte både medarbejder og organisation i at skabe og vedholde et stressfrit arbejdsmiljø.